Майката на Григор: Вярвайте в децата си

18 Сеп., 2024
3 преглеждания

 

Майката на Григор: Вярвайте в децата си

Майката на Григор: Вярвайте в децата си

Майката на Григор: Вярвайте в децата си

Вярвайте в децата си. Вярвайте, че те ще успеят! Този призив към българските родители отправи при една от редките си медийни изяви майката на Григор Димитров – Мария. „Трябва да знаем каква е мечтата на нашите деца.

Да ги предизвикаме да развият талантите си. Когато Григор беше на 3 години, го попитах какъв иска да стане, когато порасне. И той ми отговори – тенисист. Когато са малки, можете да разберете какво искат да постигнат вашите деца.

Няма деца, които не са талантливи. Вярвайте, че те ще успеят“, заяви майката на Григор – Мария Димитрова, която бе гост в студиото на bTV Action преди демонстративния двубой срещу Новак Джокович.Тя призна, че е силно развълнувана от атмосферата в „Арена София“. Майката на най-добрия ни тенисист коментира и как преживява трудните моменти в кариерата на сина си.

„Ставаме и продължаваме. Няма как – има следващ мач, следващ момент, трябва да продължим. Григор е много силен. По-добре сега да се наслаждаваме на момента, не да анализираме минали неща.

Такива силни деца имат силни майки. По-мъдър е, взима правилни решения, обмисля ги, има много дисциплина по отношение на неговите решения, мъдър е.“ Мария даде кураж и на семействата, на които се налага да правят компромиси в името на голямата мечта. „Важно е да се радваме, да ги има тези велики идеи и хора.

Идеята и мисията ни е да хванем много деца и да им покажем, че могат да бъдат като своите идоли.“ Снимка: Lap.bg

Menu Title