Надал: Не съм контузен, почивам си

13 Сеп., 2024
12 преглеждания

 

Надал: Не съм контузен, почивам си

Надал: Не съм контузен, почивам си

Надал: Не съм контузен, почивам си

Рафаел Надал побърза да успокои феновете си и заяви, че не е контузен и оттеглянето му от участие на отборния турнир „Лейвър Къп“ в не е свързано с физически проблеми.Припомняме, че късно снощи испанецът обяви, че няма да вземе участие на двубоите в Берлин в края на другата седмица, а организаторите решиха мястото му да бъде заето от Григор Димитров. „В момента не съм в позиция да печеля каквото и да е. Казах, че ще играя до Олимпийските игри в Париж и след това ще видя.

В момента е това време, в което почивам. Психически се чувствам добре. Физически нямам проблеми. Но в момента се наслаждавам на други неща в живота и тренирам колкото мога ежедневно“, каза Надал, цитиран от испанската версия на Евроспорт.

„Това са решения, които съм взел съзнателно и винаги са били възможност пред мен. От доста време не съм се състезавал. Сигурен съм, че ще има друг играч, който ще се справи по-добре от мен“, добави още Краля на клея.Турнирът в Берлин, в който един срещу друг ще играят отборите на Европа и на Света, ще се проведе от 20 до 22 септември.

Menu Title