Зверев се справи с Хачанов в два сета

15 Авг., 2024
14 преглеждания

 

Зверев се справи с Хачанов в два сета

Зверев се справи с Хачанов в два сета

Зверев се справи с Хачанов в два сета

Германецът Александър Зверев започна успешно рейда си на турнира от сериите Мастърс 1000 в Синсинати, след като отстрани бившия член на топ 10 в ранглистата на АТР Карен Хачанов с 6:3, 6:2. Мачът беше прекъснат за около 10-ина минути във втория сет, но това не повлия пo никакъв начин на ритъма на Зверев.Също така той регистрира 50-а победа от началото на сезона и се прицели във втора титла от Тура. 27-годишният Зверев направи отлична игра от началната линия, вкара 16 уинъра срещу 9 за противника си, за да спечели за пети път в седем мача срещу руския си съперник.

„Чувствах се добре на тренировките преди мача, чувствах се добре и на корта днес. Не мога да кажа същото за турнира в Канада, просто не бях на себе си тогава, дори и да спечелих няколко срещи. Надявам се формата ми да става все по-добра и да мога да играя добър тенис“, започна германецът пред журналистите.“Мачът днес не беше лесен, защото ние сме много сходни играчи.

И двамата сме високи, разчитаме да ни върви играта от основната линия. И съм щастлив, че с мене се случи по-добре“.Зверев, който вдигна купата на този турнир през 2021-а година, в третия кръг ще срещне Макс Пърсел от Австралия или Пабло Кареньо Буста (Испания).

Menu Title